ВИБРАЦИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПЛАНЕТАТА





http://ila7rays.wix.com/cosmocenter



Средната вибрация на човечеството в началото на 2014 г. съставлява около 3,55.  Вибрацията на Земята съставлява 4,05.  Доколкото Земята се  възнася, възниква вероятност някои човешки души да "изостанат” и това затруднява тяхното по-нататъшно  пребиваване на ЗемЯта. След като Земята  достигне вибрацията 4,50 (средата на четвъртото измерение), душите, които  вибрират на ниво 3,50, няма да са  съвместими повече с планетата и няма да могат да останат на нея. Този канал и неговите духовни проводници предвиждат, че в близките 20-30 години много човешки души ще напуснат планетата поради  разликата в нивата на вибрациата между хората и самата  Земя. Значителен процент от човечеството се ускорява в еволюцията и остава заедно със Земята, докато тя се възнася.
Именно тази група души ще донесе новия Златен Век. 
Предлагаме по-долу ръководство за определяне на различните  нива на вибрация: 

По-малко от 3,00 – По дифиницията на човешките същества започват от 3,00 и постепенно повишава вибрацията. Човешката душа се пак може да внедри  своето съзнание/ум в царството на растенията и минералите, вибриращи под  3,00. Обикновено 3,00-4,00 – това е диапазонът на царството на животните и в душите, вибриращи на това ниво, доминират животински инстинкти, включително по отношение на размножаването, конкуренцията, оцеляване и други подобни тенденции. 

Вибрация 3,00-3,50 – Душите в този диапазон се стремят да бъдат  конформисти, обладават манталитета на овцата, вярват на всичко, което им говорят така наречените сили. Техният живот се центрира върху изживявания, размножаване и борба за ресурси. 

Вибрация 3,50-4,00 – Душите от този диапазон започват да виждат, че те са  – нещо повече от животни на два крака. Въпреки че в техния живот все още доминира съперничество и стремеж за извоюване на своето място под слънцето, те могат да притежават  финия интелект и да се занимават успешно  с бизнес и производство. Инстинктът за конкуренцията/съперничеството ще ги  задържа от движението по духовния път. Те ще се отнасят скептично  към съдържанието на дадена дадена книга и ще принадлежат най-вероятно  към дадена фундаменталистка религия. Те често считат, че целта на живота  е –натрупване на физическо благополучие и оставяне на наследство на бъдещите поколения. 

Вибрация 4,00-4,50 – Душите в този диапазон работят над себе си и се стремят в някаква степен  към личностно и духовно израстване, но в тях все още  доминират до голяма степен  непрестанните искания. Те се оказват често във  взаимоотношения с душите от категория 3,50-4,00 и се чувстват  в капан или заседнал живот, който се превръща  все повече и повече в безсмислен. Те могат да бъдат доста по по-успешни в живота, според международните стандарти, но изпитват неудовлетвореност и желание за нещо по-голямо. Те са прочели много  метафизични и духовни книги, усвоили са идеи и концепции, но нямат осезаеми, реални, енергийни переживвявания за своята духовна природа. 

Вибрация 4,50-5,00 – Душите в този диапазон са дълбоко предани на  личностното и духовното израстване, посещават лекции и семинари, ходят на  екстрасенси и консултанти и четат (и дори пишат) книги на тази тема. Те са имали някакви духовни преживявания, достатъчни, за да продължат да се стремят напред дори когато светът  е настроен против тях. Хората на нивото на тази вибрация ще работят често в хуманитарни организации, в сферата на  благотворителността или ще се занимават с психология или лечителство. Те могат също да се привличат в социални дейности, като почистване на околната среда или храна за бедните. Под тази категория попадат и много блестящи  учени, доколкото тя представлява сферата на по-висшия  ум. Когато такива души достигнат нивото 5,00, те се фокусират върху сърцето и се изпълват с любов и състрадание. 

Вибрация 5,00 – 5,50 – Душите, навлезли в сферата на нисшата пета  плътност на съзнанието, стават често учители, лечители и консултанти, достигащи съответното ниво в своята работа. Те могат да са много успешни и в световен и в духовен смисъл и дори да достигнат определено ниво на  щастие и удовлетвореност. Те ще внасят своя принос за просветление на човечеството почти винаги  с – книги, чрез журналистиката или социалните институции. Въпреки че са имали реални, осезаеми духовни преживявания и същите са предадени напълно през еволюцията на душата, те все още се сблъскват и с тези  проблеми и със света.Те често са въвлечени надълбоко в изчистването на проблеми на минали  животи, карма, съглашения и договори на душата, а се стремят също да се интегрират активно във фрагменти на  душата. Сферата на най-близките отношения представлява най-голям проблем, доколкото са въведени в диапазон, където няма толкова много съвместими партньори. Много от тях ще навлязат поради това в човешки взаимоотношения с души от категорията 4,50-5,00, което ще затрудни просветляването на общуването. 

Вибрация 5,50-6,00 – Душите в този диапазон включват истинските мистици и мъдреци на нашето време, а също и много психолози и лечители, пробили през завесата на тъмнината така, че тяхното доминиращо съзнание пребивава на по-високо ниво. Такова е общото възприятие до нивото 5,50. "Ние – човешките същества, обладани от духовния опит”. Когато душата достигне 5,50 и повече, преобладава максимата: "Ние – духовете, живеещи в човешките тела”. Всеки един в този диапазон е въвлечен буквално в служба на човечеството. Неговото усещане все още присъства, но се разглежда като един малък  аспект на творчество на интелигентните Същества. 
 
Вибрации над 6,00 – По-малко от 1/10 1% от човечеството обладават  вибрацията шест и по-високите плътности. Човешкото тяло може да вибрира само до ниво  4,99,  преди да претърпи коренна промяна на структурата, превръщайки се в кристално тяло на светлината в петото измерение/плътност, въпреки че съзнанието е способно да достигне ниво от 12,00..
Поради ниската плътност на Земята, душите трудно взимат със себе си  физическите тела, когато се изкачват по скалата на плътността. Има йоги, гуру, мъдреци и аватари, вибриращи в съзнанието много над 6,00, но техните тела могат да се поддържат само от вибрацията 4,99. Въпреки сложността в подема на вибрацията телата, които са по-високо от тази точка, имат и още една причина, за да поддържат това ниво. Те се нуждаят от човешкото тяло, за да общуват със своите ученици. 

Доколкото Земята продължава да се възнася, ще става много  по-леко да се  поддържа физическото тяло, обладаващо вибрации по-високи от 5,00. През следващите години във  физическото възнесение ще навлязат няколко милиона души, както вече споменахме в предишните трудове на този канал. 

На Земята има в настоящия момент  около 300-та души, чийто физически тела вибрират на ниво по-високо от  5,00. Те са достигнали състояние на  безсмъртие, пребивавайки в тяло, а техните тела са устойчиви към болшинството , ако не към всички фактори на околната среда....»


 Сел Рейчел ( Интеграция на Душата )







Популярни публикации от този блог

ЛЕЧЕНИЕ НА ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ И КАРМАТА

БЛОК ЕНЕРГИИ - ПАНТЕОН НА ЗЕВС