КАК ДА ЗАДЕЙСТВАТЕ СИЛАТА НА ВАШИТЕ ДУМИ






Във всяка дума, която използвате, има сила в зародиш, която израства и се проектира в посоката, указана от вашата дума, и накрая приема физическо изражение. Например искате да изпитвате радост. Повтаряйте думата “радост”, когато сте насаме, настойчиво и категорично. Повторението на думата поражда качество на вибрация, която кара зародиша на радостта да започне да израства и да се проектира, докато цялото ви същество се изпълни с радост. Това не е въображение, а истина. Щом веднъж изпитате тази сила, ежедневно ще доказвате на себе си, че тези факти не са изфабрикувани, за да отговарят на дадена теория, а теорията е изградена на внимателно наблюдение на фактите. Всеки знае, че радостта идва отвътре. Никой не може да ви я даде. Друг човек може да ви даде повод за радост, но никой не може да се зарадва вместо вас. Радостта е състояние на съзнанието, а съзнанието е изцяло ментално.
Троуард казва, че “умствените способности винаги действат под влиянието на нещо, което ги стимулира. Този стимул може да дойде или отвън, посредством сетивата, или отвътре, чрез осъзнаването на нещо недоловимо на физическия план. Разпознаването на този вътрешен източник на стимулиране ви прави способни да извиквате в съзнанието си всяко състояние, което пожелаете.” Щом нещо ви се стори нормално, по закона на увеличаването и привличането то става ваше със същата сигурност, с която усвоявате действието събиране, след като сте се научили да използвате цифрите.
Този метод на повтаряне на думата я прави ваша в цялото й безгранично значение, тъй като думите са въплъщение на мислите, а мисълта е съзидателна – нито добра, нито лоша, просто съзидателна. Ето защо Вярата съгражда, а Страхът руши. “Просто повярвай и всичко е възможно.” Вярата е тази, която ви дава власт над всяко неблагоприятно обстоятелство или условие. Изречената вяра е тази, която ви дава свобода; не вяра в определено нещо или действие, а простата вяра във вашето най-добро аз във всяко отношение. Именно тази вечно присъстваща съзидателна сила в сърцевината на думата прави вашето здраве, вътрешния ви покой и финансовото ви състояние копие на вашата най-обичайна мисъл. Опитайте да повярвате и да разберете това и ще откриете, че владеете всяко неблагоприятно обстоятелство или състояние, защото сте Господар на силата.

Популярни публикации от този блог

ВИБРАЦИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПЛАНЕТАТА

ЛЕЧЕНИЕ НА ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ И КАРМАТА

БЛОК ЕНЕРГИИ - ПАНТЕОН НА ЗЕВС