ВЕЛИКИЯТ ПРЕХОД. ТРИ ДНИ СВЕТЛИНА







Сега това е най-обсъжданата тема на Прехода – трите дена на преминаване през Фотонния  пояс.  Бяха ви предоставени вече много информации. Но те предизвикваха страх съмнения сред вас и много от вас се поколебаха във Вярата.  Преди всичко Вярата в това, че вие сте - Творци!
Вие се съмнявате, че можете  да ги преживеете?  Как можете да се съмнявате в своето  творение? Бихме казали ние.  Получава се, че вие променяте своите реалности през цялото време със съмненията си  и те не могат да се утвърдят.
Въпросът не е в това, как и кой от вас  ще успее да преживее три дни. Става въпрос за това КАКВИ ще ги СЪТВОРИТЕ ТЕЗИ ТРИ ДНИ. Радостни и спокойни. Изпълнени с Вяра и Любов, с пълното осъзнаване, че ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА ОСТАНЕТЕ САМИ И В ТЪМНИНА.  СВЕТЛИНАТА Е ВИНАГИ  С ВАС  И В САМИТЕ ВАС!  Осъзнайте това. Приемете това като даденост.  Вие сте –Творци!
Много започват да се запасяват с храна, свещи и вода. Вашият организъм е Божествено Творение. Той  може да изработи всички необходими вещества за съществуване на физическото тяло и за голям период от време. Трябва да дадете в себе си възможността на сътворението да задейства механизма на своето  съзнателно творчество.
По време на 3-дневния период, вибрациите на Вселената ще се повишават скокообразно във вашия сектор и вашето тяло ще резонира с тези вибрации. Това означава, че няма да се нуждаете много от физическа храна. Процесите на  физическия метаболизъм ще бъдат забавени дотолкова, доколкото на преден план излиза духовният метаболизъм .
Просто казано,  през тези три дни ще  резонират, пулсират и възпламенят вашите чакри –ергийните портали, входове на новите енергии.  Няма да се страхувате! Възпламеняването – това е включване¸ а не парене. За повечето от вас това ще е, разбира се, доста необичаен процес. Представете си, че започват да се проявяват и понякога да изчезват различни възможности, скрити до този момент. Ние говорим за телепатия, телекинеза, мисловно творчество,  някои от вас ще започнат да  чуват гласове и необичайни звуци. Ще ви спохождат различни видения. Много ще могат  да усещат процеса на излизане от физическото тяло. Нима можете да помислите, че в такъв случай ще се интересувате преди всичко от физическото насищане на вашия  организъм?
Повтаряме още един път – не се страхувайте. Първото, което трябва винаги да помните: вие  не сте сами. Стига да помолите за помощ или да се обърнете към Наставниците или към Вашия Висш Аз, тази помощ ще постъпи незабавно. Можете да се  обърнете с думи и мисли. Вас ви чуват винаги.
Ето защо бъдете най-много внимателни към вашите изяви в този период.  Изказаното ругаене в сърцето по навик или осъдителна мисъл ще дадат незабавно  резониращ фон. Не допускайте съмнения. Ако се появят, реформирайте ги в своето съзнание, кажете си: «Аз мога всичко. АЗ съм – Творец.»  Или с други думи перефразирайте вашето начално намерение. Всичко това е  по силите ви.
И още: не бързайте. Времето в тези 3 дни ще спре също за вас и вие първи ще почувствате почти изцяло какво представлява неговото отсъствие. И ще зависи само от вас, колко дълго или бързо ще свърши този период. Ще кажем веднага, че тези три дни ще прелетят за някои като  минута, за други ще  се разпрострат доста дълго. Ние няма да конкретизираме. Доколкото това зависи от всеки. И критерий се явява не прибързаността и стремежът към промени, а пълно осъзнаване и пълно отсътствие на страх.
 Помнете! Колкото повече се боите, толкова по-дълги ще ви се сторят тези три дни.  Както вече казахме, телата ви ще се  настройват като по камертона на Светлината на Фотонния пояс. Това е един вид паролата на входа, отварящ прохода.  Самият портал на прохода – това е  светлинната бариера. Т.е. вие ще преминете през Светлината в нейното първоначално Проявление. И ние сме длъжни да ви съобщим, че благодарение на помощта на вселената и поддържането на вашия Дух този процес ще се извърши за всички  вас по най-безболезнения начин.
Това е първият опит за прехода, по-нататък  ще има още такива подобни опити. И ако във вас присъстват страховете, няма да намерите прохода през Фотонния пояс дотогава, докато те не се разтворят  във вас. Вие разбирате, че процесът няма да е  линеен, а по точки/точков за всеки един поотделно. Това е първият портал на входа-активиране на вашите лични ключове. 
Струва си да се спомене, че в първоначалните варианти на преминаване през Фотонния пояс има огромна вероятност, много от вас да изгорят в светлинния пояс, поради това че техните  вибрации  не съвпадат с ключовете на входа в Точката Тора. Ние, разбира се, имаме предвид изгарянето на физическото тяло, все пак то би могло да бъде  доста болезнено за вас. Подробна информация именно за това събитие не ви е  давана.
Днешните вероятни линии  показват въпреки това, че благодарение на усилията на вашия Дух и помощта на множество вселенски структури, които ви обичат  и поддържат, процесът успя да стартира  така, че практически болшинството от вас да съумее да преодолее тази бариера без загуба на физическото тяло.
 Не трябва да ви  смущава временното различие. Всеки ще преминава по свой график и това съвсем не означава, че някой ще изчаква изоставащите. В тази  точка на Вселената всички параметри на вашите физически светове, а именно  пространствено-временните характеристики, ще се изменят. По-вярно казано, ще се изкривят. Т.е. в един и същи момент ще бъде входът и изходът от точката Тора, но самият процес ще бъде многостранен и различен по време за всеки един поотделно. 
Слушайте себе си! Ще ви  изпратят миротворчески енергии, които ще ви помогнат да се успокоите и настроите. Но пълният процес на сънастройване зависи само от вас! Вие разбирате, че е възможно да се подготвите не по пътя на запасяване с храна и питиета, а чрез отхвърляне на всички ненужни страхове и съмнения.
И освен това искаме да ви предупредим: оставете предразсъдъците и осъждане  действията на другите в предстоящите събития.  Вие губите за това собствените си енергии и време. Оставете ги, за да подготвите себе си за  момента на излизане – прохождането през Фотонния пояс.

Ние искаме да ви предупредим за възможен емоционален фон на дадените събития. Вие трябва да го подготвите сега. За самите себе си. Проверка по камертона на звученето  означава, че не само висшите вибрации ще звучат в този момент. Вас ще ви  «проверяват» за чистотата на звученето.
Т. е.: има ли във вас отзвук-резонатор на нисшите вибрации. Ако има, то вашият проход е – затруднен. Именно затова за този, който все още не е изживял в себе си страховете, обидите, неверието и другите негативни резонансни честоти на своята същност,  отзвукът на камертоните на нисшите вибрации може да предизвика  много силен резонанс. Т.е., този, който се бои, може да изпита чувство на неописуема тъга или униние. Или страх. Не се бойте. Вие ще успеете да  го преодолеете, тъй като във вашата душа съществува главното – умението да обичате.
Най- мощният инструмент и  пътят за преодоляване на всякакви негативни процеси и трудности се явява Любовта! Вашата Любов може да преодолее всичко, за да не усещате трудността по време на прохода през Фотонния пояс.  Любовта към себе си. Към светлината, към Бога. Даже тези от вас, които още се боят и запасяват,  могат с един свой порив на душата да неутрализират всички възможни последствия, създадени самите тях.
Любов и благодарност – великите сили! Те са достъпни и подвластни за вас.  Ако ви е  трудно или няма да знаете, какво трябва да правите, или ви се струва, че сте се  застояли във временния  поток – разтворете сърцето към Любовта и Благодарността и  вашето прохождане ще бъде ускорено и плавно.
Сред вас ще са и тези, на които самият проход ще достави много незабравими прекрасни усещания. Това ще изглежда за тях като свирене на непознат инструмент с великолепно звучене. Когато чакрите започнат да  резонират Божествена Музика и заедно с разкриването и  разгарянето на всяка  чакра ще се раждат в съзнанието нови картини и вълнуващи светове. Сред  вас обаче те са все още малко. Те са тези, които  са се освободили окончателно от страхове и  предвкусват радостно очакваните предстоящи събития, тъй като знаят точно, че те ще са  прекрасни !
Вие чувствате ли различното?  Някои от вас се  боят и ще им е  трудно, ако не преодолеят своите страхове. Някои от вас се съмняват и те няма да получат цялата гама усещания, докато  не се освободят от съмненията. А на някои от вас им е радостно, защото ЗНАЯТ, че ги очаква прекрасно пътешествие из световете вътре в тях!
И още един  важен за вас въпрос, който ние четем във вашите глави. Много от вас се  вълнуват за своите родственици и близки хора. Вие сте длъжни да осъзнаете сега и след това, че изборът прави само самата същност и да го направите за друг или да наложите своя избор на друг, вие няма да можете. Доверете се на своите  близки. Можете да им помогнете само като им изпращате  любов, благодарност и прошка. Поблагодарете им за всички уроци, които заедно сте преминали. Възрадвайте се на техния избор на съзнателното творение! Обичайте ги безусловно. Просто за това, че ги има и са заедно  с вас.
Нямайте предпочитания. Вие по този начин  можете да ги тормозите. Вашият близък човек ще улови вълните на вашите предпочитания и ще започне да се  съмнява в своя избор. Вие не знаете, може би му давате възможност да отиде в по-висши светове. Ето защо не изказвайте предпочитания. Доверете се на Духа. И ако се срещнете в Новата Вселена, това ще  бъде ваш съвместен избор.
Но ние знаем, че някои от вас вече знаят или чувстват, какъв избор са направили техните  близки хора. Всъщност това е лесно, защото обикновено близките по Дух същества резонират в еднаква октава със Сътворението. Но не правете оценка на техния избор. Благословете го!
Голяма част от вас ще се постарае, разбира се, да бъде на този ден заедно със своите близки.  Това е избор. Вие сте същества на колектива и вашето по-нататъшно  развитие в бъдещите  измерения ще тръгне по пътя на  обединението в съюзи и съобщества. Помагайте си един на  друг в тези минути, помогнете  да се преборите със страховете и съмненията. Вие имате за това  много инструменти: чувство  за хумор, музика, стихове и много други. За много от вас ще са  полезни колективните медитации. Важно е да се съхрани радостното състояние на духа. И да се вярва!
Много задават въпроси за домашните животни, към които сте искрено привързани. Не е необходимо да се страхувате за тях. По-скоро болшинството от тях ще преминат  този етап по-бързо и леко, отколкото вие! Тук няма да отразяваме пътя на възнесението на съществата, пребиваващи в животински тела. Ще споменем само, че този механизъм се отличава от вашия, там преходът се осъществява от видове, така наречения тотем-вариант. Но не се безпокойте за тях. Бъдете им също благодарни, че са избрали да се намират заедно с вас в този период. Те са го избрали основно, за да ви помогнат да преживеете този етап и да не се чувствате самотни. Те също ви обичат искрено!
И последното за днес. Всичко по-горе описано, ви навежда навярно на  мисълта, че ще има някой някъде, който няма да успее да премине тази първа бариера, доколкото резонансът на  нисшите честоти в него няма да му позволи да  открие ключа за достъп. Възможно е да има за някои такива сценарии. Но вие разбирате, че  смъртта не съществува. И ние се радваме да ви съобщим,  че такива  същества съвсем не са малко.
Това е самата Блага Новина. Ако числото на тези същества би било значително (сега не е  важно какво е то), при вас ще стане сценарият не на възнесението, а на Армагедон. Вие ще успеете да преодолеете тази бариера. Но както и да е, неголяма част, по стандартите на човечеството, от цялата  група остава. На тези същества също ще им бъде оказана всякаква възможна да бъде приета от тях помощ за повишаване на вибрациите при определени условия. При  активиране на намеренията на Любовта и Светлината и с помощта на своя Дух такива същества ще смогнат също да повишат своите вибрации.
Но този процес в тях може да продължи дълго. Общата задача на всички Вселенски структури е да съхрани не разпадащата се ваша колективна общност на душите, защото всички заедно в  този живот сте придобили качества като общност, които са много  важни за Вселената. Ето защо се предприемат всички възможни действия максималното количество същества да преминат през  Фотонния пояс. Всяка една душа е важна за нас и за Вселената.
Въпреки това: Ако самата същност вземе решение да не преминава дадената граница, то я очаква ново въплъщение в 3-мерната реалност в други светове.
Вие сте длъжни да помните, че дни и нощи  без Светлина не съществуват. Вие ще преминете и през Светлината. И тя е толкова ослепителна, че вашата светлина ще ви се стори като тъмнина. Но светлината е вътре във всеки един от  вас. И даденият етап предвижда да включи Светлината на Осъзнаването на всеки от  вас. Затова нека пребъдете в  Светлината! И на вашия път няма да има тъмнина!
 

Популярни публикации от този блог

ВИБРАЦИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПЛАНЕТАТА

ЛЕЧЕНИЕ НА ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ И КАРМАТА

БЛОК ЕНЕРГИИ - ПАНТЕОН НА ЗЕВС