ЕНЕРГИИНИ ЦЕНТРОВЕ И ОБМЕН НА ЕНЕРГИЯ







Енергоцентровете отговарят за енергоинформационния обмен на цялото енергополе на  човека на нивото на вълновите му вибрации, в т.ч. и за работата на енергополетата (и енергийните меридиани) на органите, в чиято област са разположени. Доколкото енергоцентровете са свързани и със съответните обвивки на човешкото енергополе, те отговарят до известна степен и за работата на тези обвивки, чрез тях оказват влияние на нашите мисли, постъпки, желания, емоции, чувства и състояние на физическото тяло. Това е — сложна взаимосвързана и взаимовлиеща система, при работата с която трябва да се отчитат всички енергоинформационни процеси именно в тяхната съвкупност, а не поотделно.
Необходимо е също ясно да разберем и да си представим, какво е разпределението на  честотния спектър, отразяващ не само спектралното подобие, но и енергийната наситеност (системата за енергиен баланс), но и специфичната система за контрол на  информационния поток за управление на човешкото тяло.
Образованият и квалифициран космоенергет е желателно да познава не само анатомията на човека, устройството и работата на всички негови органи, логиката за тяхното съвместно функциониране в единна система, но и принципите за предаване на  енергията и информацията между пространствата. Необходимо е ясно да си представим  работата на системата за управление на физиологията и тялото на човека по каналите на нервната система и нейното дублиране по вълновите контури на главния мозък и възлите на лимфната система.


Популярни публикации от този блог

ВИБРАЦИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПЛАНЕТАТА

ЛЕЧЕНИЕ НА ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ И КАРМАТА

БЛОК ЕНЕРГИИ - ПАНТЕОН НА ЗЕВС