ДУХОВНА ТЕРАПЕВТИЧЕНА НАУКА






ПЪРВО ПРАВИЛО


Трябва терапевтът да търси как да съедини своята душа, сърце, разум и ръце. Това ще му позволи да проектира върху своя пациент лечителската креативна сила. Такова е магнетичното въздейст- вие, което би могло да позволи изцелението от дадена болест или пък обратно, да влоши тежкото състояние на болния, всичко това съобразно знанието и таланта на терапевтаТрябва терапевтът да създаде коопериране между своите душа, разум, сърце и еманация на аурата. Тогава едва той би могъл да подхрани живота на душата на своя пациент. Това е радиираща дейност дейност по духовна радиация. В случая ръцете вече не са необходими. Душата разгръща своята сила. Душата на пациента отговаря чрез реакцията на неговата аура към радииращата деятелност на аурата на терапевта, преливаща от първична енергия.

ВТОРО ПРАВИЛО


Трябва терапевтът да достигне до магнетична чистота чрез чистотата на своя живот. Трябва той да стане способен да излъчва радииращо въздействие върху хората като е съединил преди това техните мозъчни центрове. Когато магнетичното поле е създаде- но, радииращото въздействие се осъществява.
Коментар: Магнетичното поле за което става въпрос се осъществява когато вибрациите на центъра разположен пред хипофизата и вибрациите на центъра намиращ се над и около пинеалната жлеза  епифизата, образуват поотделно свои орбити, които се взаимно наслагват и взаимно проникват чрез дейността на шестата чакра.

ТРЕТО ПРАВИЛО


Терапевтът се опитва да се запознае с вътрешното състояние на мислите, желанията и чувствата на този, който търси неговата помощ. Той би могъл по този начин да открие източника на безпокойството и проблема. След което да свърже причината с резултата при което да открие точката в която трябва да се въздействува.

ЧЕТВЪРТО ПРАВИЛО


Терапевтът и терапевтичният екип трябва да се дистанцират от употреба на сила и активно въздействащи методи. Не чрез използване на волята и силово отстраняване, а чрез любовта трябва да се започне.

ПЕТО ПРАВИЛО


Терапевтът трябва да концентрира своята енергия в набелязания център. Центърът трябва да отговаря на на центъра, който изпитва нуждата. И когато те съвпаднат и се постигне синхрон, се увеличава силата на въздействие. Така се намира уравновесяване в очаквания ефект. Така по този начин с точен подход, двете страни на цялото и едното само разгледано, оздравяват.


ШЕСТО ПРАВИЛО


Терапевтът диагностицира внимателно болестта основавайки се на проверката на външните симптоми. Това му позволява да се запознае и да изолира нужния орган. Той свежда диагностиката до прилагането й върху енергийния център най-тясно свързан със заболелия орган. След което той подчинява този център на методите на окултно лечение, без ни най-малко да подценява палиативните методи и лекарствени средства на официалната медицина.


"Лечителската школа на Учителя"



Популярни публикации от този блог

ВИБРАЦИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПЛАНЕТАТА

ЛЕЧЕНИЕ НА ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ И КАРМАТА

БЛОК ЕНЕРГИИ - ПАНТЕОН НА ЗЕВС