ПРОГРАМА "Силата на моя Род"


 

 

Сребърна Светлина

Работи с отрицателната карма, потомствената кармата, кармичните възли, прави чисти мислите, работи за защитата, повишава информираността и интуицията. Дава "изсветляване" и преобразува целия негативен опит на душата, изчистване и одухотворение, преобразува ниските вибраций в по-високи вибрации. Работи с първопричините и натрупания опит във всички въплащения, осветлява родовите линии. Помага да се разберат и премахнат дълбоките първопричини за явления, ситуации, блокажи и заболявания, които имате в живота си. Изгаря в душата следите от страдание, насилие, и тежки душевни травми. Изчиства от обети, договори с нечисти сили, магически печати и проклятия. Прави човека носител на Светлината, носител на по-високите измерения на Светлината.

2. Сребърен Сърп
Изчиства от разрушителните привързаности, въздействия, импланти, програми, същности, зависимости, магически ефекти и др.

3.Сребърен Лекар
Лечебен канал. Лекува почти всички заболявания  (с изключение на рак 4 ст.). Изчиства, лекува и активира долните 3 чакри, от 4-та до 7-ма само чисти. Възстановява хормобалния баланс. Може да се използва след операций за бързо възстановяване на организма, при згуба на съзнание,  при безчувствени състояния, при сърдечни пристъпи. Канала сам диагностицира човека, намира проблемните места и ги лекува.


4. Сребърното Дърво на Рода

Връзка с целия род. Дава разбиране на собствената родова карма, дава знания за Рода, натрупани от предците в рода. Осигурява подкрепа, силата на Рода. Добро използване при хронични или генетични заболявания.

Може да се използва при избор на партньор в живота. Отговаря на въпроса: ". Трябва ли този човек в родовата линия" Дава един вид благословията на Рода. Както и енергия, за да привлечете правилния човек. Ако вече сте си избрали някой, то ще се извърши диагностициране. След работа с честотата по повод вашия избор, то това лице ще се оттегли, ако не е подходящ за вас и вашия род или ще получи благословията на рода и ще бъде приет.
Канала предоставя финансовата подкрепа на Рода, допринася за просперитета на бизнеса (бизнеса), увеличава семейния бюджет.

Тази честота е много сериозена, изисква вътрешно уважително отношение към целия род. Необходимо е задължително да благодарите на целия род за това, че са приели душата в родовия канал. Работа с честотата трябва да бъде в духа на голямо уважение към целия Род и с голяма благодарност.

5. Божествено Дърво на Рода

Увеличава връзката с хората от семейството, които са въплътени тук и сега. Това им дава помощ и подкрепа. Като по мигновен вълшебен начин без да го осъзнават, те се  появяват в живота ви и се стрямят да ви помогнат по всякаъв начин.
Това помага за намаляване на конфликтите между роднини, ако има такива. Например, значително смекчава вековния проблем на "бащи и деца". Изведнъж, се появява общ език между тези роднини, които до вчера са били в яростен конфликт.

Ако работите с тази енергия с бъдещи родители, тя допринася за раждането на детето им, което ще се изрази в това че в малкото дете да се въплатят най-добрите качества на неговите предци, живели в този род.

Дава прозрение или "картина", какви сте били в предишния си живот, с какви дела сте се занимавали. И може да дойде желанието да се занимавате със същото и в момента, и дори да си припомните умения. Например, може внезапно да се появи таланта и умението на художника, ако си се занимавал с това в предишния си живот.

Канала показва истинският първоизточник на заболявания в този живот, които идват от минали животи.

Може да излекува заболявания, свързани с продължението на рода.

Канала помага за разрешаването на кармичните проблеми, форсира решаването на кармичните задачи. Показва първопричините и корените на всички проблеми на този живот в събитията от минали животи. Вие можете да видите истинската причина за това, което носи наказание или нерешени проблеми в текущия живот. Вие сте в състояние да видите тези причини, да преосмислите вашите решения, да поискате прошка за грешките, направени в минали животи, тогава става съвсем реална възможноста да промените живота си тук и сега. Основното нещо тук - да разберете грешките си, за да осъзнаете в какво точно не сте били прави.

Канала допринася да се обединят хората в една обща енергийна единица, в една обща енергийна цялост.

6. Златно Дърво на Рода

Честотата на Златното Дърво на Рода повишава и събужда всички способности, таланти и възможности, насочени към развитието на нашето материално изобилие.
Активизира тези области на съзнанието, в които е скрит опита на миналите поколения, особено по отношение на предците и роднини, които "добре са стояли на краката си", били са майстори на занаята си и са преуспели в това което са правели. Честотата също ни помага да бъдем "на крака" и да откриете това, което са владели предците ни.
Ако сред въплътените в момента има такива които могат да ни научат (или тези, които в последните превъплъщения са били в нашия род), те започват да ни помогне в това. Когато се работи с честота необходимо да се отнасяме внимателно, към съветите и подсказките на нашите родственици. Важно е да се приеме и да се разбере това, което идва. Трябва да има готовност за получаване на информация и да се действа в съответствие с това. Трябва да бъдем в състояние да слушаме за това, което ще научим, така че ние да  можем да се учим от нашите роднини и предци, от техния безценен опит.

Честотата Сребърното Дърво на Рода ни помага да установим контакт с нашия род. А честота Златното Дърво на Рода след възстановяването и създаването на контакт помага да се поучим от Рода, относно професионалните умения на нашите предци и роднини в този и в предишни прераждания, както и произтичащата от това материално изобилие и нашата финансова независимост.

7. Светлината на Дъгата
Светлината на Дъгата почиства кармата, но внимателно! (Не е толкова трудно,  като честотата на Сребърената Светлина).
Когато се работи с енергията се изпълваме със светлина, чисти емоции и мисли, вдъхновение и желание да творим! Разделяме се с обидите, ревноста и раздразнението!

Енергията помага да се постигне нов стандарт на живот, по-съзнателен и светъл!

Канал Светлината на Дъгата работи мащабно с човешката енергийна система. Променя структурата на ДНК и работата на мозъчните клетки. Изчиства съзнанието. Работи срещу планетарното зло. Каналът позволява да направите прехода  до ново високочестотно ниво на живот на планетата.
При продължителна работа се възстановява връзката със Създателя (и можете да помолите за изчистване и пълнене по същия начин, както това се случва в изповедалнята в църквата).

8.  Венчелистчета на Дъгата
Насърчава активирането на работата на всички чакри и подобряване на всички аспекти на живота! Изграждат се нови взаимоотношения в семейството, на работа, с приятели. Изчезват конфликтите. Подобрява емоционалното състояние! Стабилизир финансовото благополучие!
Енергията заземява, осигурява защитата на Земята, доверието и уравновесеност.
При редовна работа разкрива и стимулира всички чакри, като по този начин се балансират всички аспекти на живота. Честотата подобрява физическото състояние на тялото, здравето, емоционалното състояние, и финансова независимост!

Популярни публикации от този блог

ВИБРАЦИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПЛАНЕТАТА

ЛЕЧЕНИЕ НА ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ И КАРМАТА

БЛОК ЕНЕРГИИ - ПАНТЕОН НА ЗЕВС